Fecha actual 07 Jul 2020, 19:40

Todos los horarios son UTC
Nuevo tema Responder al tema  [ 18 mensajes ]  Ir a página 1, 2  Siguiente
Autor Mensaje
 Asunto: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 15 Oct 2015, 13:17 
Desconectado
Avatar de Usuario

Registrado: 27 Nov 2010, 10:39
Mensajes: 229
Bona tarda a tothom!

Des de la baixada de participació de la lliga que intentem trobar alguna manera d’incentivar els jugadors que només venen de tant en tant, i a la vegada seguir motivant els més assidus de la lliga i evitar que a ningú més li passi pel cap desprendre’s del pool de Vintage. Sabem que és difícil, que avui en dia la cosa no està gens fàcil i que les cartes estan agafant uns preus absurds, peeeeeero alguna cosa hi hem de fer, així que després de comentar-ho en petit comitè, deixo aquí una proposta que a mi personalment em sembla força interessant.

El bo d’en xouman va obrir un post fa uns dies en aquest mateix foro comentant el tema de la final de Desembre, estarem tots d’acord en que aquesta final llueix força menys del k lluïa fa uns anys...amb tornejos mensuals de 50-60 persones i una final de 32 doncs no estava malament, però ara que tenim tornejos mensuals amb participacions inferiors als de la pròpia final, crec que no té massa sentit. Punt número 1.

Punt número 2, des de que organitzo la LCV m’he adonat que cada any hi ha com dos guanyadors de la lliga, un de la lliga regular, que s’emporta la carta commemorativa i l'admiració i respecte de tots xDD i el guanyador de la final, que s’emporta el tapete. Potser és cosa meva, però tenir 2 guanyadors és una mica raro i no estaria de més posar-hi remei. Aquest punt és bastant més subjectiu i no té massa importància, però ja que hi som doncs ho comento.

Punt número 3, amb la participació que tenim és molt complicat mantenir bons premis mensuals, bons premis per la lliga regular, i bons premis per la final, més que complicat és impossible, i de cara l’any que vé no estaria malament replantejar-ho tot una mica, i aquí és on ve la chicha del post.

En el mateix tema que va obrir el xouman es va comentar la idea de premiar els primers classificats de la lliga regular d’una altra forma, en comptes de diners repartits entre el top5 com fem ara es podrien donar Byes per la final (pel Top8 per exemple), i d’aquesta manera els 550 euros acumulats al llarg de l’any els tindríem per la final de desembre.
La final seguiria sent per 32 jugadors + guanyadors dels tornejos mensuals, i si es volen incrementar els premis es podria seguir fent amb inscripció de 15 euros com fins ara. Amb això tindríem una final amb prop de 1000 euros en premis, que per ser els k som no està gens malament i possiblement fomentaria una mica més la participació esporàdica d’alguns jugadors ja que si guanyes una LCV tens plaça per una final força suculenta.

Quedaria pendent llavors mantenir la motivació dels jugadors regulars, que seria el tema dels Byes per la final. Així com a primera idea, per la lliga regular es podria fer alguna cosa semblant a això:

1er classificat: 3 Byes per la final
2on-4rt classificat: 2 Byes "
5e-8e classificat: 1 Bye "

Potser donar tants byes és massa bèstia i es podria fer alguna cosa més suau, no ho sé, a mi personalment la idea de garantir la plaça al Top8 de la final al guanyador de la lliga regular em sembla un premi merescut i un bon reconeixement. De totes maneres tot és només una primera proposta, potser es podria fer més light i deixar-ho així:

1er classificat: 2 Byes
2on-4rt classificat: 1 Bye

Tot i que llavors potser perd una mica la gràcia la classificació de la lliga regular...en fi, és un punt que hauríem de comentar una mica entre tots, a veure què en penseu.

Sigui com sigui, la idea seria premiar els millors classificats de la lliga amb Byes per una final amb premis ben gordos i que tinguin així més opcions per arribar al Top8 i disputar-se el títol, que de fet és per lo que hauran estat lluitant tot l’any.
Ah, i tenir un únic campió de la LCV, que seria únicament el guanyador de la final.


Bàsicament els tornejos mensuals no es veurien afectats, es seguirien apartant els 50 euros com fins ara i els premis anirien sempre en funció de la participació. Aquí no tocaríem res.
La final de la LCV passaria a ser el que ha de ser una final, bons premis i on el guanyador del torneig seria el guanyador de la LCV d’aquell any. Es mereixeria fer-ne un bon coverage i tot!
I la lliga regular perdria la seva recompensa econòmica però a canvi donaria Byes per la final. Faltaria veure quants Byes es donen i com es reparteixen, dependrà del valor que se li vulgui donar a la lliga regular...personalment crec que per no perdre interès en la classificació de finals d’any se’n haurien de repartir forces, però això només és la meva opinió.


Com sabeu la participació ha anat baixant i les expectatives no serien precisament bones, així que qualsevol cosa que pugui fer augmentar l’interès per la lliga serà benvinguda. Aquesta proposta de donar Byes em va semblar una molt bona idea i una bona solució al problema de la repartició de premis entre lliga regular i final, i després de pensar-hi he cregut que seria bo fer-ne un post algo més “oficial” i que entre tots la discutíssim una mica.

Res més, fins aquí el tostonaco del dia...Us demanaria a tots els que llegiu el post que hi diguéssiu la vostra, el foro té poc moviment però ara mateix és la única eina de la que disposem per compartir idees i opinions, a part de les tertúlies en vivo durant els tornejos clar xD El cas és que si es vol canviar alguna cosa de la lliga hem de tenir clar que tots, o com a mínim una bona majoria, hi estem d’acord, així que a comentar!

Apalins!


Arriba
 Perfil  
 
 Asunto: Re: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 15 Oct 2015, 17:19 
Desconectado

Registrado: 28 Jun 2015, 10:22
Mensajes: 15
Em sembla molt encertada l'explicació i molt detallada. La veritat és que, com a mínim, em sembla un punt de partida excel·lent.

Per la meva part, ja vaig dir que el que no trobava encertat era reduir a 16 els participants a la final i aquesta proposta ho contempla.

Sobre els byes, entenc que algú pot trobar excessiu donar 3 byes al 1r classificat però "currar-se" 11 jornades per tenir 3 byes a la final, a mi, no em sembla descabellat i menys quan el campió de la lliga regular no tindria premi. A més, em sembla just que el campió de la lliga regular tingui més opcions de guanyar la final.

Com a molt (i ara obro la caixa dels trons o de Pandora), crec que hauríem de pensar en la possibilitat d'utilitzar proxys. Ja sé que d'entrada a molts no us agrada la idea però crec que és l'única manera de fer més accessible el joc (penso sobretot en la gent de la LCL que és la que crec que, a priori, té més possibilitats d'entrar al circuit). Bé, ja tenim un altre element de debat.

Per acabar, crec convenient parlar dels llocs on anem a jugar, que també forma part de l'organització de la lliga. Personalment m'ho vaig passar de puta mare al Bar Sans. Un lloc diferent, ambient superdistès, musiqueta, gin-tonics per acabar... Ja sé que no és massa formal però, a vegades, sortir del guió et dóna sorpreses agradables. El dinar de Vilanova del Camí també mola, per exemple. De passada, vull recordar que quan havíem d'anar a Girona (i va ser per necessitat) molts de vosaltres dèieu "quina merda, lluny de Barna no vindrà ningú..." i resulta que al final no vam ser tan pocs i, a sobre, va ser la jornada on van venir més outsiders (tots jugadors de Legacy de les Comarques Gironines que per un cop que es feia la LCV prop de casa es van animar a venir). Així doncs, crec positiu mantenir una jornada a Girona (intentant que no sigui el mateix mes que la LCL a Girona com enguany) i potser seria bo "detectar" algun nucli de jugadors de Vintage en altres comarques on podríem anar per intentar que encara que no s'enganxin a la lliga, participin una jornada. I ja que hi som, tenir el calendari amb un xic més d'antelació (i ja sóc conscient que és complicat) potser també ajuda a la gent a planificar-se.

Bé, ja he posat el meu gra de sorra. Només vull aclarir que res del que he dit, en cap cas, és una crítica a l'organització, simplement ja em sento part d'aquesta lliga i dic el que crec, encertadament o no, per intentar que millori.

Salut i ens veiem el 31 a la seu catalana del Vintage, Mana Infinito!


Arriba
 Perfil  
 
 Asunto: Re: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 15 Oct 2015, 20:42 
Desconectado
Avatar de Usuario

Registrado: 27 Nov 2010, 10:39
Mensajes: 229
Iep Festi merci pel comentari! Celebro que s'hagi entés el missatge, quan són tan llargs sempre és difícil no perdre's xDD

El tema de llocs on jugar està bastant solucionat, tant Capellades, com el bar Sans, com Magic Girona estan disposats a repetir així que en principi per l'any que vé no tindrem problemes en anar alternant com hem fet aquest any, i per cert tb està parlat amb el Winand que pel 2016 tornarem a tantejar el terreny per anar a Lloret.

Lo dels proxys és algo bastant més seriós i que segurament necessitaria un tema a part per parlar-ne, pel ke he anat sentint sobre el tema em sembla k la opinió general dels jugadors no seria massa favorable. Jo personalment crec k no solucionaria gran cosa, s'ha demostrat en totes les lligues que ho han fet que el fet de posar proxys pot millorar l'assistència a curt termini però a la llarga no ha acabat funcionant enlloc i en totes les lligues la participació ha acabat caient en picat (de fet algunes han desaparegut), i més ara que fins i tot està caient la participació de Legacy i la gent no té ni duals ja...en fi paro k em lio xD La intenció del post era mes k res comentar el tema de la final i els byes, a veure com ho veieu, això dels proxys és més delicat em sembla. De totes maneres s'agraeix molt k la gent hi digui la seva, d'això es tracta!


Arriba
 Perfil  
 
 Asunto: Re: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 16 Oct 2015, 19:24 
Desconectado
Avatar de Usuario

Registrado: 26 Jul 2012, 10:02
Mensajes: 8
Buenas noches muchachada.

Ami me parece bien el tema de hacer una final un poco mas atractiva. Creo que repartir byes según la clasificación general esta bien y así no gastamos cuartos y queda una final bien chula que llama mas la atención. Supongo que el tema de dar 3 o 2 byes o los que sean ya es cuestión de ir perfilando un poco el tema. Pero el concepto de premio regular coste 0 y final gorda me parece muy bueno. Creo que no hace falta seguir diciendo que un gran porcentaje de la liga vamos por amor al arte y lo ultimo que miramos son los premios lo que queremos es JUGAR. Pero si con este cambio conseguimos animar a alguno mas o simplemente que la asistencia sea mas regular me doy por satisfecho.

Espero que como poco que la gente se lea el post y diga algo. Por favor volvamos a las 6 rondas!!!!!

PD: No proxy


Arriba
 Perfil  
 
 Asunto: Re: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 19 Oct 2015, 15:10 
Desconectado

Registrado: 15 Ene 2010, 10:00
Mensajes: 55
A mi me parece bien la idea, y además asi se termina el debate de quien es el verdadero ganador de la liga si el que gana la clasificación general o el que gana la final :)

Por otro lado lo de los proxies, ya se que habéis puesto que debería ir en otro hilo, pero bueno si luego se abre también comentaré allí.

Para mi lo de los proxies es una cosa que va a tener que llegar antes o después (ya hay zonas en las que los torneos de legacy se juegan con proxies) Y es que el precio de las cartas ahora mismo es inasible para cualquiera, yo mismo si no tuviese el pack estoy casi seguro que ni plantearía jugar vintage. Es que seamos serios con un mazo competitivo de vintage te compras un coche, y eso es mucho decir.

Yo lo que quiero jugar son torneos competitivos con un gran numero de gente, pero es que la realidad es que el viernes pasado en Praga no se llegó a 60 personas para un torneo con mas de 2 mil euros en premios, y todos los que fuimos lo vimos como normal, cuando esa asistencia hace 4 años habría sido un completo fracaso para una jornada regular de la LCV.

Para mi mientras exijamos unos mínimos en los proxies (impresiones a color) y que haya un tipo de compensación a los que tiene el pack (como tener que pagar un euro por cada pack the 3 proxies o algo asi) seria más que suficiente.

Ahora mismo no creo que el tener el pack me va a hacer mas fiel al formato, (los que lo juegamos es porque nos gusta) y si con esto conseguimos que a los que somos constantes podemos añadir alguno pues bienvenido sea. Si si de los que vamos hay gente que se lo vende y empieza a jugar con proxies, no seré yo el que lo critique por que al final como el dicho lo que quiero es jugar.

Bueno y ya por último, no soy muy activo en foros y demás para ya que he escrito uno, pues agradecer a la organización todo el esfuerzo y la dedicación para sacar esto adelante y proponer nuevas ideas para que el formato rey.....


Arriba
 Perfil  
 
 Asunto: Re: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 29 Oct 2015, 19:05 
Desconectado

Registrado: 14 Ene 2010, 22:09
Mensajes: 471
Este sábado deberíamos hablarlo. Una reunión post torneo, entre este sábado y el de la próxima liga deberíamos llegar a un consenso y aceptar la propuesta mayoritaria. Es mi opción y anticipo que lo de Adam me parece muy sensato y tb le doy las gracias por tirar del carro.

Goblin.

_________________
Y si el sueño finge muros
En la llanura del tiempo
El tiempo le hace creer
Que nace en aquel momento


Arriba
 Perfil  
 
 Asunto: Re: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 29 Oct 2015, 20:58 
Desconectado
Avatar de Usuario

Registrado: 14 Ene 2010, 22:10
Mensajes: 773
Buenas,

Estic d'acord en que s'hauria de parlar encara que fos de comentar-ho i fer una enquesta aquí mateix posteriorment amb el tema proxis per exemple.

Dissabte abans de començar ho podem parlar en veu alta i després fer votació a ma alsada o posar-la per aquí i que tothom digui la seva.

Sino, também podem gestionar-ho tot per una aplicació d'enquestes online. Podriem portar la llista de participants a l´LCV i que tots apuntem el nostre mail perquè poguem gestionar la votació online.

Què us sembla?

_________________
"Your deed cannot be undone. You, however, can be."


Arriba
 Perfil  
 
 Asunto: Re: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 30 Oct 2015, 10:22 
Desconectado
Avatar de Usuario

Registrado: 27 Nov 2010, 10:39
Mensajes: 229
Fa un parell d'anys amb el Pau vam passar uns paperets pq la gent votés i hi digués una mica la seva, no va canviar gran cosa pq la gran majoria estava d'acord amb seguir fent el k es feia fins llavors, però com a mínim t'assegures ke 30-35 persones votin i hi diguin la seva. Lo ideal seria fer una mica de debat a través del foro però entre la gent k no s'hi passa mai i els k s'hi passen però no comenten res al final acabem tenint només 5 o 6 opinions, que ja és algo, però no suficient com per decidir pels 30 i pico jugadors k som.

Total, k demà ho podem anar comentant i de pas animar a més gent k es passi per aquí, i si de cas ja prepararé uns paperets per fer una votació per la LCV de Novembre. El k hauríem de decidir és quines preguntes es volen fer xD Per mi el tema dels byes k es a lo k anava el post, i si pel k sembla es vol debatre lo dels proxys doncs també.


Arriba
 Perfil  
 
 Asunto: Re: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 01 Nov 2015, 12:32 
Desconectado
Avatar de Usuario

Registrado: 14 Ene 2010, 20:24
Mensajes: 245
Hola a tots,
m'agradaria compartir amb vosaltres algunes consideracions respecte la lliga. Feu-ne el que volgueu.

#1 Seguirà havent-hi un guanyador de la lliga i un de la final
Si compteu punts per una classificació i atorgueu premis als més ben classificats, jo diria que el 1r classificat "ha guanyat" aquesta classificació.

#2 Atorgar byes per un torneig de 5 o 6 rondes és desvirtuar la competició
Si en un GP, tenir 3 byes es un aventatge, en un torneig tan curt encara representa més aventatge. Crec que no fa falta elaborar més la qüestió.

#3 Limitar l'accés al torneig final és un error
Si la participació mitjana de la lliga són 35 jugadors, perquè limitar la opció a alguns jugadors de jugar Vintage el desembre? No ho entenc.

#4 Els punts 1, 2 i 3 són irrellevants comparats amb els problemes reals de la LCV. Que són:

#4.1 Dependència respecte altres tornejos
Si us creieu l'argument de "a Vintage s'hi juga per amor al joc", teniu en compte que la gran majoria dels jugadors sou adults amb responsabilitats, i que per poder jugar a això cal una gran inversió; no entenc perquè no feu el vostre propi calendari.
#4.2 Dificultat per generar nous participants
Accés a les cartes, falta de visibilitat, incentius per jugar. És un conglomerat de coses, està clar.

Com a reflexió final, què creieu que és més factible:
a) Mantenir el gruix de jugadors actuals i no pedre'n cap?
b) Aconseguir un influx de jugadors nous?

Crec que ara mateix la lliga no es pot abordar els dos fronts alhora. Potser n'haurieu de triar un primer i actuar en conseqüència.

_________________
Des del respecte i la moderació...


Arriba
 Perfil  
 
 Asunto: Re: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 01 Nov 2015, 19:55 
Desconectado
Avatar de Usuario

Registrado: 17 Mar 2011, 15:20
Mensajes: 51
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeesa peña !!!

Bueno voy a dejar mi opinión sobre los posibles cambios para la liga del año que viene y así dar ideas. Yo haría lo siguiente:

- Liga normal de enero a noviembre. Con sus premios en función de asistencia y demás

- Reservar los 50 euros de cada liga.

- No dar premios económios a los primeros clasificados de liga regular.

- Dar 2 byes del 1º al 4º y 1 bye del 5º al 8º. Opcionalmente, un premio honorífico tipo isla de beta altered para el más regular (aunque creo que tampoco haría falta).

- En el mes de diciembre hacer la gran final. Las condiciones para asistir a la final no las cambiaría. Sobretodo porque creo que ya somos pocos como para apartar a la gente que quiera venir :shock: :shock:

- Finalmente, haría que en la final de diciembre (con suizo normal y corriente) se saliera por orden de la clasificación general del año. Es decir, el primer clasificado de la liga regular saldrá en todas las rondas que juegue (además de sus dos byes). Creo que esto incentivaría no sólo a los que se disputen el top sino que también nos interesaría al resto quedar cuanto más arriba mejor para tener más opciones de salir frente a nuestros rivales en la final de diciembre.

Todos estos cambios harían que la final de diciembre (pagada por todo el que asista más los 550 euros recaudados durante el año) tuviera unos premios bastante sucosos. Además, sólo tendríamos un único campeón al año. Fomentaría la competitividad para ganar privilegios para la final (byes para el top 8 y salir en las rondas según orden de clasificación).

Pues eso !! Aquí dejo yo mis ideas y a ver que dice la gente :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ruavieja for the win !!

_________________
Siempre a tope !!


Arriba
 Perfil  
 
 Asunto: Re: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 02 Nov 2015, 08:21 
Desconectado
Avatar de Usuario

Registrado: 27 Nov 2010, 10:39
Mensajes: 229
Una mica de moviment!!!

Respecte al post de l'Adrià:
1. Si al guanyador de la lliga regular tan sols se li donen 2 Byes per la final i res més, no veig pq s'ha de seguir considerant guanyador de la LCV. Moralment està molt bé, però el premi al guanyador es dona a la final. Per posar un exemple, a l'ACB es fa una lliga regular i el que acaba 1er juga sempre l'últim partit dels playoffs a casa, però en cap cas se'l considera guanyador de l'ACB. Es tracta de currar-se un bon any per tenir algun privilegi de cara a la final que et suposi certa avantatge respecte els rivals.

2. El tema dels Byes és per substituïr la pasta, bàsicament. No podem donar bons premis a la lliga regular i a la final pq no hi ha prous jugadors per fer-ho, així que si ho volem fer tot s'han de buscar alternatives k segueixin motivant als jugadors però k no valguin diners xD Sembla k a la gent li fa més gràcia una bona final, amb un sol títol en joc i millors premis k els k tenim ara, doncs la fòrmula dels Byes no pinta malament. 3 Byes per la final potser són massa, però es podrien fer 2 pel guanyador i 1 pel 2on 3er i 4rt, per exemple. Més k desvirtuar la final el k fas és "virtuar" la lliga regular.

3. El fet de limitar les places és per crear un mínim de competitivitat i intentar que la gent vingui amb més regularitat. Si a sobre es fa una final més atractiva s'entén que la gent no se'n voldrà quedar fora. És cert k si som 35 jugadors fer una final a 32 no té gaire sentit, és un tema que vam estar parlant durant la LCV de dissabte i potser caldria revisar-ho. En aquest punt em sembla k és on hi ha més diversitat d'opinions.

4.1. Uns 10 jugadors habituals de la LCV juguen també habitualment la LCL, s'ha d'intentar no coincidir en dates.

I completament d'acord amb la reflexió final que fas, o una cosa o l'altra. Jo personalment crec que aconseguir jugadors nous tal i com està el panorama és mooooolt dificil. Imagino que la única opció és el tema dels proxys, i veient com ha anat en altres lligues casi que preferiria no fer-ho...a la última lliga de Madrid crec k van ser 17 jugadors, la lliga de proxys del Xicota va començar mig bé però va anar baixant mica en mica, al Ayudar Jugando em sembla ke en els últims 3 anys no m'han jugat mai un proxy tot i k estan permesos, i per últim al Magic Online va començar molt bé i ara som 4 gats els k juguem a Vintage...Els proxys son un remei a curt termini però s'ha demostrat que a la llarga acaba fent més mal k bé.

Per tant crec que el millor seria mantenir els jugadors que som, incentivar la participació dels jugadors regulars i a la vegada intentar que els que tenen pack i no venen, o venen molt poc, que vinguin més sovint. Com s'ha de fer? Doncs en eso estamos xDD Personalment crec que li hauriem de donar més bombo a la lliga, algo de coverage, videos de les rondes del top8, fer-ho més públic, més repercussió...però això és dedicar-hi temps i em sembla k amb la situació familiar/laboral dels jugadors és molt complicat trobar-lo. És una llàstima pq crec k tindríem força seguiment, som la lliga regular de Vintage amb més participació i no acabem d'explotar-ho.


Arriba
 Perfil  
 
 Asunto: Re: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 02 Nov 2015, 15:32 
Desconectado

Registrado: 28 Jun 2015, 10:22
Mensajes: 15
Veig que comença a haver un bon debat i això està molt bé, a més, demostra la implicació dels jugadors a la lliga.

Només volia fer un apunt i és que crec, pels posts que he llegit, que reduir la final a 16 és una opció on la gran majoria hi està en contra, a més, tot i que és cert que a cap jornada arribem a 40, si mireu la general veiem que 74 persones han participat a la lliga, així que deixar fora 16 jugadors habituals de la lliga, no crec que ajudi gaire a fomentar la participació.

Seguim xerrant!


Arriba
 Perfil  
 
 Asunto: Re: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 03 Nov 2015, 10:05 
Desconectado

Registrado: 20 Ene 2010, 20:31
Mensajes: 375
Molt bon apunt el del Adrià. Ara com ara és més important no perdre la base de jugadors que guanyar-ne de nous. Si hi haguès marge per creixer, ok, però ara com ara no és gaire viable. Si qualsevol persona te problemes per anar als tornejos (poca planificació, dissabtes impossible o algun altre motiu) crec que val la pena parlar-ho per veure si es pot facilitar.

No obstant rebre nous jugadors és important, encara que acabin jugant dredge :p Jo reservaria la meitat dels calers dels jugadors budget per donar un premi budget, és una cosa que he comentat més d'un cop. Ara mateix no són gaires jugadors, però si en reunim 8 jugadors ja en parlariem de 60€, cosa que està a l'alçada de top4. Si mirem les probabilitats de que un jugador budget faci top veurem que te menys del 50% d'opcions que un powered. Molts hem entrat al format sense el pack, i el primer cop que vaig rebre un premi per ser el millor budget em vaig posar molt palote. Si tens jugadors que et venen frequentment, ni que sigui amb white trash, merfolks, delver o monoblack, algun dia potser es compren el pack, i si no com a minim donen diversitat a la lliga, que no està malament.

I si amb lo del premi budget no guanyes jugadors, com a minim s'autofinancia. Una altra cosa és que digueu que si voleu jugar contra decks de legacy, jugueu legacy i no vintage, però a mi no m'importaria gens.


Arriba
 Perfil  
 
 Asunto: Re: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 05 Nov 2015, 21:09 
Desconectado
Avatar de Usuario

Registrado: 14 Ene 2010, 22:10
Mensajes: 773
Per a la lliga de l'any vinent potser podriem proposar fer un torneig amb Proxis cada 4 mesos.

De fet, ja ho fem a l´Ayudar jugando. Simplement seria afegir 2 tornetjos més a l´any amb proxis:

Abril - Proxies
Agost -Proxies
Desembre-Proxies

Així no ens comprometriem directament amb els proxis, però podriem veure l'impacte d'aquesta possibilitat en el públic que assiteix a la lliga.

Respecte al tema de la final, jo assignaria com a molt 1 bye al guanyador de la lliga regular de cara a la final. Però si intentaria mantenir els premis a la regularitat.

Una altra opció seria fer una final amb menys gent (16 sembla un bon número), però poder fer un top4 a 5 partides cada eliminatoria (rollo PT).

_________________
"Your deed cannot be undone. You, however, can be."


Arriba
 Perfil  
 
 Asunto: Re: Proposta de canvis per la LCV 2016
NotaPublicado: 05 Nov 2015, 21:22 
Desconectado
Avatar de Usuario

Registrado: 14 Ene 2010, 20:24
Mensajes: 245
I si la final fos:
    S'hi classifica tothom que hagi JUGAT 6 tornejos
    S'afegeixen els 550€ guardats dels 11 tornejos al pool per premis
    El 1r de la lliga regular té 1 bye
O algo per l'estil.

La millor manera de treure una bona sol·lució és que tothom posi la seva proposta. Encara que us sembli una bogeria. Brainstorming mode on.

_________________
Des del respecte i la moderació...


Arriba
 Perfil  
 
Mostrar mensajes previos:  Ordenar por  
Nuevo tema Responder al tema  [ 18 mensajes ]  Ir a página 1, 2  Siguiente

Todos los horarios son UTC


¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 3 invitados


No puede abrir nuevos temas en este Foro
No puede responder a temas en este Foro
No puede editar sus mensajes en este Foro
No puede borrar sus mensajes en este Foro
No puede enviar adjuntos en este Foro

Buscar:
Saltar a:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Traducción al español por Huan Manwë